Privacybeleid

Het privacybeleid van NoteBox® Promotional Products respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Het privacybeleid draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Uw persoonlijke gegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u zo snel mogelijk van door u aangevraagde informatie te voorzien. Uw persoonlijke gegevens worden geregistreerd in de database van NoteBox® Promotional Products. We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden.

We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt. We zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we uw gegevens voor nodig hebben:

  • Als u informatie aanvraagt, hebben we minimaal uw naam en telefoonnummer nodig om contact met u te kunnen opnemen als er vragen zijn.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • We kunnen uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, laat het even weten via een e-mail.

NoteBox Standaard

Dé NoteBox.
lees meer…

DM-NoteBox

Dé NoteBox voor Direct Marketing toepassingen.
lees meer…

Standvellen downloaden

Voor zowel Mac als PC zijn standvellen te downloaden om uw eigen NoteBox te ontwerpen. lees meer…